Hogyan tudok regisztrálni? Hogyan tudok ismerőst meghívni? Elfelejtettem a felhasználónevem/jelszavam. Mit tegyek? Kell fizetnem a regisztrációért, vagy, hogy videót tudjak nézni? Támogatni szeretném az oldalt. Milyen lehetőségem van erre? Találtam egy nem működő videót. Ilyenkor mi a teendő? Mikor kerülnek fel új részek? A videókat hogy tudom letölteni? Hogyan működik a kérés rendszer? Érmék gyűjtése? Egyéb
A lap tetejére

Hogyan tudok regisztrálni?

Meghívóval tudsz csak regisztrálni, amit csak egy már regisztrált felhasználó tud küldeni.

A lap tetejére

Hogyan tudok ismerőst meghívni?

Bejelentkezés után a profil menüpont alatt található meghívó menüben tudsz küldeni meghívót.

A lap tetejére

Elfelejtettem a felhasználónevem/jelszavam. Mit tegyek?

A bejelentkezési ablakban kattints az "Elfelejtettem a jelszavam" feliratra és kövesd az ott szereplő utasításokat.

A lap tetejére

Kell fizetnem a regisztrációért, vagy, hogy videót tudjak nézni?

Nem kell fizetni sem a regisztrációért, sem a videók nézéséért sem. Az oldal teljesen ingyenes.

A lap tetejére

Találtam egy nem működő videót. Ilyenkor mi a teendő?

A videók jobb alsó sarka alatt található egy kerek "Hibás link bejelentése" gomb. Arra kattintva jelezheted az adminisztrátoroknak. Ezt mi igyekszünk minél hamarabb pótolni/kijavítani.

A lap tetejére

Mikor kerülnek fel új részek?

Jelenleg minden erőnkkel azon vagyunk, hogy minél több tartalom kerüljön fel az oldalra, a későbbiekben viszont már a regisztrált felhasználók is tudnak videókat feltölteni.

A lap tetejére

A videókat hogy tudom letölteni?

A videókat erről az oldalról nem tudod letölteni, csak megnézni.

A lap tetejére

Hogyan működik a kérés rendszer?

!!Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető!!
Először is ellenőrizd, hogy nem kérték-e már azt amit te is szeretnél. Ha még nincs ilyen, akkor beírod a kívánt sorozat címét, valamit évadát, és hogy mennyi érmét ajánlassz fel érte. Amint rányomsz a beküldés gombra, a pontok levonásra kerülnek. Minimum 100 érmét kell felajánlanod a kérésért. Ha olyat kérsz, ami már kérve van, és te is beküldöd, az érméket akkor is levonja a rendszer, ezért érdemes először megbizonyosdni arról, hogy nem kérte-e már valaki előtted. Ha már kérte előtted valaki, adhatsz hozzá az adott kéréshez még érméket, hogy még csábítóbb legyen valakinek a feltöltés.

Mivel a jutalom a teljes évad feltöltéséért cserébe jár, ezért a kérést teljesítő személy, a kérés jutalmát, az évadban szereplő epizódokra osztott részét kapja meg. Tehát ha egy adott évad kérés jutalma 100 érme és ebben az évadban 10 epizód van, akkor a teljesítő minden egyes feltöltött és elfogadott epizódja után 10 érmét kap. Ha az évad összes epizódját Ő tölti fel, akkor tudja megszerezni a kérés teljesítéséért járó teljes jutalmat. Ha valaki nem tölti fel az egész évadot csak egy részét, akkor csak a feltöltött részek után kapja meg a jutalmat.

A lap tetejére

Érmék gyűjtése

Ha regisztrált felhasználó vagy, lehetőséged van úgynevezett "Érmék" gyűjtésére. Egyes funkciókért érmékkel kell fizetned (pl.: meghívó küldés, kérés feltöltése stb.) ahhoz, hogy használhasd őket. Ne aggódj ilyen érméket rendkívül könnyen szerezhetsz. Regisztrációkor eleve kapsz 150 érmét. Minden egyes megtekintett sorozat epizód 1 érmét ér. A napi első bejelentkezés 5 érmét ér. Ha feltöltesz egy főcímet azért 25 érmét kapsz, ha egy évadot azért 20-at és ha egy epizódot azért pedig 10-et. Továbbá minden egyes hibás link bejelentésért (amennyiben azt hibásként igazolják vissza az adminisztrátorok) 10 érmét kapsz jutalmul. Amennyiben kérdés akad keress minket az oldal alján található email címen. Sok sikert a gyűjtögetéshez! :)

A lap tetejére

Támogatás

Amennyiben támogatni szeretnéd az oldalt és munkánkat, megteheted paypal-on keresztül ide kattintva. Támogatás küldése esetén írd bele a megjegyzésbe a felhasználóneved, ha van, hogy tudjuk kitől kaptuk a támogatást.

A lap tetejére

Egyéb

Ha egyéb kérdésed lenne az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt az oldal alján található címre.