Hogyan tudok regisztrálni? Hogyan tudok ismerőst meghívni? Elfelejtettem a felhasználónevem/jelszavam. Mit tegyek? Kell fizetnem a regisztrációért, vagy, hogy videót tudjak nézni? Találtam egy nem működő videót. Ilyenkor mi a teendő? Mikor kerülnek fel új részek? A videókat hogy tudom letölteni? Hogyan működik a kérés rendszer? Egyéb A „bánya” funkció
A lap tetejére

Hogyan tudok regisztrálni?

Meghívóval tudsz csak regisztrálni, amit csak egy már regisztrált felhasználó tud küldeni.

A lap tetejére

Hogyan tudok ismerőst meghívni?

Bejelentkezés után a profil menüpont alatt található meghívó menüben tudsz küldeni meghívót.

A lap tetejére

Elfelejtettem a felhasználónevem/jelszavam. Mit tegyek?

Írj egy e-mailt az info@episode.hu címre arról a címről amivel regisztráltál. Az e-mail tárgya ez legyen: Elfelejtett felhasználónév/Jelszó (3.235.137.159).

A lap tetejére

Kell fizetnem a regisztrációért, vagy, hogy videót tudjak nézni?

Nem kell fizetni sem a regisztrációért, sem a videók nézéséért sem. Az oldal teljesen ingyenes, reklámmentes. (Kivételt képez ez alól azok az epizódok amikre maga a videó tároló oldal rakja rá a reklámot. Sajnos ezekért nem mi felelünk.) Az oldalt azzal tudod támogatni, ha a bányát bekapcsolva hagyod. Ha nem szeretnéd támogatni az oldalt, nyugodtan kikapcsolhatod.

A lap tetejére

Találtam egy nem működő videót. Ilyenkor mi a teendő?

A videók jobb alsó sarka alatt található egy kerek "Hibás link bejelentése" gomb. Arra kattintva jelezheted az adminisztrátoroknak. Ezt mi igyekszünk minél hamarabb pótolni/kijavítani.

A lap tetejére

Mikor kerülnek fel új részek?

Jelenleg minden erőnkkel azon vagyunk, hogy minél több tartalom kerüljön fel az oldalra, a későbbiekben viszont már a regisztrált felhasználók is tudnak videókat feltölteni.

A lap tetejére

A videókat hogy tudom letölteni?

A videókat erről az oldalról nem tudod letölteni, csak megnézni.

A lap tetejére

Hogyan működik a kérés rendszer?

!!Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető!!
Először is ellenőrizd, hogy nem kérték-e már azt amit te is szeretnél. Ha még nincs ilyen, akkor beírod a kívánt sorozat címét, valamit évadát, és hogy mennyi pontot ajánlassz fel érte. Amint rányomsz a beküldés gombra, a pontok levonásra kerülnek. A minimum kérés pontszám 100. Ha olyat kérsz, ami már kérve van, és te is beküldöd, a pontokat tőled is levonja a rendszer, ezért érdemes először megbizonyosdni arról, hogy nem kérte-e már valaki előtted. Ha már kérte előtted valaki, adhatsz hozzá még pontokat, hogy még csábítóbb legyen valakinek a feltöltés.

A lap tetejére

Egyéb

Ha egyéb kérdésed lenne az oldallal kapcsolatban küldj egy e-mailt az info@episode.hu címre.

A lap tetejére

A „bánya” funkció

A „bánya” funkciót az oldal fennmaradása érdekében hoztuk létre. Mit jelent ez a te szemszögedből? Amíg az oldalon sorozat nézéssel töltöd az idődet, mi kölcsön veszünk a processzorod szabad teljesítményéből 30%-ot. Természetesen úgy, hogy ebből ne származzon, neked semmilyen károd és főleg ne rontsa a felhasználói élményt. Amennyiben az eszközödnek szüksége van arra a teljesítményre, amit kölcsön vettünk automatikusan a másodperc tört része alatt vissza szolgáltatjuk.
Miért jó ez neked? Mivel az oldal nem tartalmaz reklámot és a tartalom is teljesen ingyenes minden szempontból, így az nem tudná fenntartani magát és rövid időn belül meg kéne szüntetni a működését. Ha viszont segítesz nekünk azzal, hogy amíg sorozatot nézel, kölcsön adsz nekünk némi erőforrást, az oldal ki tudja termelni azt a költséget, amiből fenn tudjuk tartani azt. Amennyiben ezt sikerül elérni az oldal tartalma továbbra is ingyenes és bárki számára elérhető lesz. Illetve így hirdetések és reklámok sem fognak megjelenni sose az oldalon. Bármilyen kérdésed van, ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot email-en.
Köszönjük, hogy te is támogatod az oldalt és annak működését