Hogyan tudok regisztrálni? Hogyan tudok ismerőst meghívni? Elfelejtettem a felhasználónevem/jelszavam. Mit tegyek? Kell fizetnem a regisztrációért, vagy, hogy videót tudjak nézni? Támogatni szeretném az oldalt. Milyen lehetőségem van erre? Találtam egy nem működő videót. Ilyenkor mi a teendő? Mikor kerülnek fel új részek? A videókat hogy tudom letölteni? Hogyan működik a kérés rendszer? Érmék gyűjtése? A „bánya” funkció Egyéb
A lap tetejére

Hogyan tudok regisztrálni?

Meghívóval tudsz csak regisztrálni, amit csak egy már regisztrált felhasználó tud küldeni.

A lap tetejére

Hogyan tudok ismerőst meghívni?

Bejelentkezés után a profil menüpont alatt található meghívó menüben tudsz küldeni meghívót.

A lap tetejére

Elfelejtettem a felhasználónevem/jelszavam. Mit tegyek?

A bejelentkezési ablakban kattints az "Elfelejtettem a jelszavam" feliratra és kövesd az ott szereplő utasításokat.

A lap tetejére

Kell fizetnem a regisztrációért, vagy, hogy videót tudjak nézni?

Nem kell fizetni sem a regisztrációért, sem a videók nézéséért sem. Az oldal teljesen ingyenes.

A lap tetejére

Találtam egy nem működő videót. Ilyenkor mi a teendő?

A videók jobb alsó sarka alatt található egy kerek "Hibás link bejelentése" gomb. Arra kattintva jelezheted az adminisztrátoroknak. Ezt mi igyekszünk minél hamarabb pótolni/kijavítani.

A lap tetejére

Mikor kerülnek fel új részek?

Jelenleg minden erőnkkel azon vagyunk, hogy minél több tartalom kerüljön fel az oldalra, a későbbiekben viszont már a regisztrált felhasználók is tudnak videókat feltölteni.

A lap tetejére

A videókat hogy tudom letölteni?

A videókat erről az oldalról nem tudod letölteni, csak megnézni.

A lap tetejére

Hogyan működik a kérés rendszer?

!!Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető!!
Először is ellenőrizd, hogy nem kérték-e már azt amit te is szeretnél. Ha még nincs ilyen, akkor beírod a kívánt sorozat címét, valamit évadát, és hogy mennyi érmét ajánlassz fel érte. Amint rányomsz a beküldés gombra, a pontok levonásra kerülnek. Minimum 100 érmét kell felajánlanod a kérésért. Ha olyat kérsz, ami már kérve van, és te is beküldöd, az érméket akkor is levonja a rendszer, ezért érdemes először megbizonyosdni arról, hogy nem kérte-e már valaki előtted. Ha már kérte előtted valaki, adhatsz hozzá az adott kéréshez még érméket, hogy még csábítóbb legyen valakinek a feltöltés.

Mivel a jutalom a teljes évad feltöltéséért cserébe jár, ezért a kérést teljesítő személy, a kérés jutalmát, az évadban szereplő epizódokra osztott részét kapja meg. Tehát ha egy adott évad kérés jutalma 100 érme és ebben az évadban 10 epizód van, akkor a teljesítő minden egyes feltöltött és elfogadott epizódja után 10 érmét kap. Ha az évad összes epizódját Ő tölti fel, akkor tudja megszerezni a kérés teljesítéséért járó teljes jutalmat. Ha valaki nem tölti fel az egész évadot csak egy részét, akkor csak a feltöltött részek után kapja meg a jutalmat.

A lap tetejére

Érmék gyűjtése

Ha regisztrált felhasználó vagy, lehetőséged van úgynevezett "Érmék" gyűjtésére. Egyes funkciókért érmékkel kell fizetned (pl.: meghívó küldés, kérés feltöltése stb.) ahhoz, hogy használhasd őket. Ne aggódj ilyen érméket rendkívül könnyen szerezhetsz. Regisztrációkor eleve kapsz 150 érmét. Minden egyes megtekintett sorozat epizód 1 érmét ér. A napi első bejelentkezés 5 érmét ér. Ha feltöltesz egy főcímet azért 25 érmét kapsz, ha egy évadot azért 20-at és ha egy epizódot azért pedig 10-et. Továbbá minden egyes hibás link bejelentésért (amennyiben azt hibásként igazolják vissza az adminisztrátorok) 10 érmét kapsz jutalmul. Amennyiben kérdés akad keress minket az oldal alján található email címen. Sok sikert a gyűjtögetéshez! :)

A lap tetejére

Támogatás

Amennyiben támogatni szeretnéd az oldalt és munkánkat, megteheted paypal-on keresztül ide kattintva. Támogatás küldése esetén írd bele a megjegyzésbe a felhasználóneved, ha van, hogy tudjuk kitől kaptuk a támogatást.

A lap tetejére

A „bánya” funkció

A „bánya” funkciót az oldal fennmaradása érdekében hoztuk létre. Mit jelent ez a te szemszögedből? Amíg az oldalon sorozat nézéssel töltöd az idődet, mi kölcsön veszünk a processzorod szabad teljesítményéből 30%-ot. Természetesen úgy, hogy ebből ne származzon, neked semmilyen károd és főleg ne rontsa a felhasználói élményt. Amennyiben az eszközödnek szüksége van arra a teljesítményre, amit kölcsön vettünk automatikusan a másodperc tört része alatt vissza szolgáltatjuk.
Miért jó ez neked? Mivel az oldal nem tartalmaz reklámot és a tartalom is teljesen ingyenes minden szempontból, így az nem tudná fenntartani magát és rövid időn belül meg kéne szüntetni a működését. Ha viszont segítesz nekünk azzal, hogy amíg sorozatot nézel, kölcsön adsz nekünk némi erőforrást, az oldal ki tudja termelni azt a költséget, amiből fenn tudjuk tartani azt. Amennyiben ezt sikerül elérni az oldal tartalma továbbra is ingyenes és bárki számára elérhető lesz. Illetve így hirdetések és reklámok sem fognak megjelenni sose az oldalon. Bármilyen kérdésed van, ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot email-en.
Köszönjük, hogy te is támogatod az oldalt és annak működését

A lap tetejére

Egyéb

Ha egyéb kérdésed lenne az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt az oldal alján található címre.